Kedves Látogató!

Az Agrárbónusz Kft. nagykereskedelmi tevékenységet végezve viszonteladóknak értékesíti a webáruházban található termékválasztékát. Amennyiben Ön viszonteladó partnerünk szeretne lenni úgy kérjük, hogy regisztráljon webáruházunkban vagy a 70/673-3713-as telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Magánfelhasználókat sajnos most még nem áll módunkban kiszolgálni. Kérjük szíves megértését.

Amennyiben Ön nyalósót vagy sót szeretne vásárolni, úgy keresse értékesítő kollégánkat a 70/673-3771-es telefonszámon.

Tisztelt Látogató!!

Az Agrárbónusz Kft. többféle tevékenységet végez.

Azért, hogy az Ön tájékozódását megkönnyítsük, az alábbi tájékoztatást szeretnénk adni.

1. Ha Ön állattartóként vagy vadásztársaság ügyintézőjeként az általunk gyártott extra minőségű nyalósóink egyikét, illetve végfelhasználóként nagyobb mennyiségű (több raklap) sót szeretne vásárolni akkor hívja a 70/ 673-3771-es telefonszámon értékesítő kollégánkat, aki szakértő segítséget tud Önnek nyújtani.

2. Az Agrárbónusz Kft. nagykereskedelmi tevékenységet végezve viszonteladóknak értékesíti termékválasztékát. Amennyiben Ön viszonteladó partnerünk szeretne lenni úgy kérjük, hogy regisztráljon webáruházunkban vagy a 70/673-3713-as telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Magánfelhasználókat sajnos most még nem áll módunkban kiszolgálni. Kérjük szíves megértését.

3. Ha Ön lótartással vagy állattartással kapcsolatos terméket illetve villanypásztort és ahhoz kapcsolódó egyéb eszközöket szeretne vásárolni akkor ajánljuk szíves figyelmébe a www.villanypasztorok.com weboldalunkat.

Kiemelt ajánlataink